top of page

Partners

Woning IMG.png

Wij werken samen met de beste leveranciers in binnen en buitenland. De band die wij door de jaren heen hebben opgebouwd met de verschillende leveranciers zorgt ervoor dat wij de beste service kunnen bieden voor al onze producten.

Heeft u interesse in een van de producten van een van deze leveranciers maar ziet u deze niet tussen het aanbod van dit moment staan? Neem even contact op, wij kunnen als partner alle producten leveren voor de scherpste prijs. Nog niet zeker van wat bij u past? Wij proberen een zo divers mogelijk assortiment te laten zien in onze ruim 1700m² showtuin in Kampen. Neem contact op voor een afspraak of kom langs. Wij staan voor u klaar.

Woning Sierbestrating Marlux

Marlux

Marlux heeft 100 jaar ervaring in tuin & terras. Een uitgebreid aanbod van terrastegels, klinkers en tuinafwerking en meer dan 100 jaar aan expertise. Dat is Marlux. Bij ons vind je op-en-top Belgische producten in tal van formaten, kleuren, materialen en afwerkingen. Stuk voor stuk perfect te combineren tot een unieke buitenruimte om volop van te genieten.

Marlux

Kijlstra Bestrating

Kijlstra Bestrating heeft een zeer breed assortiment: tegels, getrommelde en strakke stenen, betonklinkers, keigrasstenen, muurblokken en traptreden in alle denkbare kleuren en formaten. Om het geheel compleet te maken, bent u ook voor afwateringsgoten, zand, grind en invoegsplit ook aan het juiste adres.

Woning Sierbestrating Kijlstra
Kijlstra
Woning Sierbestrating MBI

MBI De Steenmeesters

In ruim drie kwart eeuw is MBI uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Actief in de productie en distributie van materialen voor inrichting van de buitenruimte. De missie van MBI is om een mooie, comfortabele en duurzame leefomgeving te creëren met zo min mogelijk negatieve impact op het milieu.

MBI
Woning Sierbestrating advies op maat Kampen

Kom eens bij ons langs!

Wilt u uw tuin of oprit van nieuwe bestrating uit Kampen voorzien? Woning Sierbestrating in Kampen is dé partij om een bestrating uit te laten voeren. U bent natuurlijk van harte welkom om inspiratie op te doen in onze steeds vernieuwende showtuin in Kampen.

In-lite

In-lite is meer dan een buitenverlichtingsmerk. Het is een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van zo’n dertig enthousiaste medewerkers zich in om buiten bijzonder te maken. Dit doen ze door mooie buitenlampen te ontwikkelen maar bovenal door zoveel mogelijk mensen te inspireren en te laten zien dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte.

Woning Sierbestrating inlite
Inlite
Woning Sierbestrating Wienerberger

Wienerberger

Bij Wienerberger, geloven ze in de kracht van keramiek. Door de brede, internationale ervaring, weten ze hoe bakstenen en keramische dakpannen een omgeving tot leven kunnen brengen. Ze vinden het hun taak om voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bouw- en bestratingsmaterialen.

Wienerberger

Terras & Trends

Tuin­inspiratie, dit is waar terras & trends voor staat. T&T is een initiatief van de Buiter Beton Groep dat al ruim veertig jaar actief is binnen de sierbestratingswereld. Bij terras & trends kun je inspiratie opdoen voor je tuin en terras. Is jouw tuin toe aan een metamorfose?

Woning Sierbestrating Terras en trends
T&T
Woning Sierbestrating Excluton

Excluton

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Excluton en ze zijn dan ook trots op het feit dat zij voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid zijn beloond met het zilveren Cradle to Cradle certificaat!

 

Ruim 130 mensen werken dagelijks aan de productie en verkoop van ruim 2200 verschillende producten voor tuin, terras of oprit.

Excluton
bottom of page