top of page

Buitenverlichting

Woning IMG.png

In een mooie sfeervolle tuin is goede en functionele verlichting natuurlijk onmisbaar. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een lichtplan voor uw moderne, landelijke, industriële, urban of natuurlijke tuin.

Het in-lite systeem werkt op 12 volt laagspanning. Middels een hub wordt 230 volt omgezet naar 12 volt. Dit is een veilige spanning waardoor In-lite verlichting zelf eenvoudig is aan te sluiten en te verplaatsen. In-lite verlichting is tegenwoordig ook smart aan te sturen en heeft een garantie van wel 5 jaar!

inlite wandlampen Kampen Woning Sierbestrating

Wandlampen

Wandlampen voor buiten zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een heerlijk, knusse en warme sfeer in je tuin en bij de voordeur. Van moderne tot landelijke wandlampen voor buiten verandert elke donkere tuin in een handomdraai in een magische plek waar je samen met familie en vrienden geniet tot in de laatste uurtjes.

Grondspots

Bij in-lite heb je keuze uit vele verschillende grondspots en je kunt ze grofweg wel overal gebruiken in je tuin en voor je huis. Zoals opritverlichting, tuinpadverlichting, gevelverlichting, boomverlichting, overkapping verlichting en schutting verlichting.

inlite grondspots Woning Sierbestrating Kampen
Yara Dragt Photography 092.jpg

Kom eens bij ons langs!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het In-Lite systeem? Wij kunnen natuurlijk niet alles op de website kwijt maar helpen u graag in Kampen verder. Verlichting moet u ervaren! Wij adviseren u graag en kunnen u helpen een volledig lichtplan voor uw tuin samen te stellen.

 

Nog geen concrete plannen maar wel benieuwd? U bent natuurlijk van harte welkom om inspiratie op te doen in onze steeds vernieuwende showtuin in Kampen waar wij verschillende armaturen van In-lite hebben staan.

inlite staande lampen Woning Sierbestrating Kampen

Staande lampen

Het aanbod staande buitenlampen van in-lite is heel variërend. Van landelijk, modern tot industrieel, met gericht strijklicht of rondom schrijnend licht en in verschillende kleuren.

Opbouwlampen

Breng subtiele verlichting aan onder je overkapping of pergola, of laat je indirect licht schijnen over traptreden, vlonders, muurtjes of de vijverrand.

Opbouwlampen inlite Woning bestrating kampen
inlite accessoires Woning Sierbestrating

Accessoires

Wij kunnen natuurlijk ook alle accessoires van In-Lite leveren. Is de lichtbron onder je overkapping net iets te fel of wil je het licht anders afstellen in je tuin? Dat kan! in-lite heeft verschillende accessoires die ervoor zorgen dat het lichtbeeld net een andere inval krijgt en perfect past.

bottom of page