top of page

Over ons

Woning IMG.png

In 1964 heeft Marten Woning samen met zijn broer en vader aannemersbedrijf H Woning & Zonen opgericht. Een steenzetbedrijf dat zich door de jaren heen is gaan richten op het aanleggen en onderhouden van wegen in Kampen en verre omgeving. In 1980 heeft Marten Woning het bedrijf van zijn vader overgenomen en de werkzaamheden verder uitgebouwd. Dit jaar bestaat dit mooie familiebedrijf alweer 40 jaar.  

 

In 1995 is Schoonzoon Richard in het bedrijf gekomen en heeft de afdeling sierbestrating opgezet en uitgebouwd tot een succes. Richard is zich gaan richten op, en specialiseren in de in- en verkoop van (duurzame en toekomstbestendige) sierbestrating, kunstgrassen, buitenverlichting en overkappingen aan particulieren, bedrijven en hoveniers.

Contact

Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken in onze showtuin van circa 1700 m², waar u een beeld krijgt van de vele soorten en mogelijkheden die u kunt toepassen in u tuin of bedrijf.

 

U vindt onze showtuin aan de Eckertstraat 4 in Kampen. Goed bereikbaar vanuit Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Hasselt, Urk en natuurlijk Zwolle.

Marten Woning Richard Bestrating Kampen
Tuinadvies Kampen Woning Sierbestrating

Advies op maat

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe tuin, of wilt u uw tuin opnieuw (her) inrichten, dan bent u bij Woning Sierbestrating aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste duurzame materialen, kleuren, formaten en texturen zodat uw tuin een mooi harmonieus geheel wordt. Wij richten ons met name op duurzame en Klimaatbestendige producten en werken samen met diverse hoveniersbedrijven uit kampen en omgeving.

 

Tijdens een één op één afspraak kijken we  met u naar de mogelijkheden die bij uw wensen passen. Daarna begeleiden wij u stap voor stap, indien wenselijk samen met een hoveniersbedrijf, en hopen wij zo uw droomtuin te kunnen realiseren.

bottom of page