top of page

Sierbestrating

Woning IMG.png

Thuis komen doe je niet alleen binnen, maar ook buiten. Hoe fijn is het als uw tuin een comfortabel en gezellig verlengstuk is van uw huis. Een tuin, dakterras of balkon die balans, rust en sfeer ademt en waar u heerlijk kunt ontspannen.

 

We kiezen er steeds vaker voor om tijd en aandacht te besteden aan de (her)inrichting van onze tuin, dakterras of balkon. Dit begint allemaal met het maken van de juiste keuzes en laat u hierin vooral leiden door wat u mooi vindt. Service, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons voorop!

Richard Woning Sierbestrating Terrastegels

Terrastegels

Wij beschikken over een grote voorraad tegels in Kampen. Siertegels kenmerken zich door een ruime keus in verschillende formaten, kleuren en soorten tegeloppervlak.

 

Ook zijn er verschillen in footcomfort, de coating, easy to clean, tegels met een natuurlijke toplaag of digitale toplaag.

Stenen en klinkers

Stenen en klinkers zijn perfect om het terras mee te leggen. Betonklinkers worden geproduceerd met cement, grind en zand.

Stenen en klinkers zijn ook goed voor opritten of paden. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren; getrommeld tot strak of facet met verschillende toplagen.

Richard Woning Sierbestrating Stenen en klinkers
Woning Sierbestrating Kampen gebakken bestrating

Gebakken bestrating

Gebakken klinkers worden gemaakt van klei. De kleur van deze klinkers wordt bepaald door het soort klei dat men gebruikt. Hoe heter de stenen gebakken worden, des te harder en donkerder van kleur ze zijn.

 

Gebakken bestrating is een erg duurzaam product, kleurvast en sfeervol. Wij hebben het in diverse afmetingen en kleuren. Na het leggen wordt gebakken bestrating in de loop der jaren alleen maar mooier.

Woning Sierbestrating advies op maat showtuin kampen

Kom eens bij ons langs!

Wilt u uw tuin of oprit van nieuwe bestrating uit Kampen voorzien? Woning Sierbestrating in Kampen is dé partij om een bestrating uit te laten voeren. U bent natuurlijk van harte welkom om inspiratie op te doen in onze steeds vernieuwende showtuin in Kampen.

Keramische tegels

Keramische tegels voor in de tuin zijn voor 97% waterafstotend. Het schoonmaken van deze tegels is heel eenvoudig. De tegels zijn namelijk vlekvrij en niet vatbaar voor groene aanslag.

Deze tegels passen erg goed op een terras waar buiten gezeten en gegeten wordt. Bekijk ons aanbod keramische tegels in onze catalogus of specifieker bij een van de brochures van onze leveranciers.

Woning Sierbestrating keramische tegels
Woning Sierbestrating Ecologische bestrating waterdoorlatende tegels

Ecologische bestrating

Ecologische bestrating is een mix van ecologie en design. Dit is waterdoorlatende bestrating en wordt toegepast bij parkeerplaatsen maar ook creatief gebruikt in design-tuinen. 

 

Dit is dus ideaal voor waterbeheer in uw tuin, parking of terras. Benieuwd naar de werking van ecologische bestrating? Kom langs in onze showtuin in Kampen.

Muur- en Stapelstenen

Ga je een nieuwe tuin aanleggen? Grote kans dat je dan kiest voor het gebruiken van mooie stapelblokken! Hiermee creëer je hoogteverschil en mooie doorkijkjes.

Je kunt met deze elementen ook juist hoogteverschillen opvangen. Denk dan aan traptreden of palisades. Getrommeld, strak, met geknipte randen en in vele kleuren, wij hebben het allemaal.

Woning Sierbestrating muur en stapelstenen kampen
Woning Sierbestrating grind splintkeien bestrating kampen

Grindsplintkeien

Grind en split zijn bodembedekkers. Je gebruikt ze voor het creëren van looppaden in je tuin. Voor prachtige opritten en voor siervlakken.

Ben je geen groen liefhebber? Dan zijn grind en split uitstekende alternatieven om een onderhoudsarme en moderne tuin te creëren. 

bottom of page